Abonează-te la singura platforma de oferte cu plata direct la partener!

Subscribe now !

Implant dentar de calitate superioara si interventie chirurgicala efectuata de Prof. Dr. Giuseppe Scandale: implant dentar + pivot + bont de vindecare, doar 850 de lei in loc de 2400 de lei. Numai la CISO Dental!

Implant dentar de calitate superioara si interventie chirurgicala efectuata de Prof. Dr. Giuseppe Scandale: implant dentar + pivot + bont de vindecare, doar 850 de lei in loc de 2400 de lei. Numai la CISO Dental!
850 lei
Ai o reducere de 65 %
Oferta incheiata

 

Pret real: 2400 lei

Economisesti: 1,550 lei

Valabilitate voucher: 14.02.2014

Oferta este finalizata!
5 comenzi

Voteaza

Oferta include:

- Implant dentar;

- Pivot;

- Bont de vindecare.

Implantul dentar este un dispozitiv tip radacina fabricat din titan (TO"2) utilizat in stomatologie pentru a sprijini restaurari protetice. Majoritatea implanturilor folosite astazi sunt endo-osoase (in os), preluand altfel atributiile radacinii unui dinte. Au capacitati osteo-integratoare, adica implantul va fuziona cu osul, dar cu toate acestea este lipsit de ligamentul parodontal, astfel incat pacientii vor simți usor diferit de dintii naturali in timpul masticatiei. Implanturile dentare pot fi folosite in mai multe situatii , in cazul in care avem de inlocuit unul sau mai multi dinti lipsa pana la o intreaga arcada sau ca puncte de ancorare pentru punti si proteze.

Bontul protetic al implantului se insurubeaza foarte precis pe varful implantului dentar. Deasupra acestui bont se monteaza coroana.

Avantajele implantului dentar

- Inlocuirea dintilor lipsa reda procesele de fonatie, masticatie si fizionomia faciala si echilibrare oclusie. Vei putea vorbi si manca fara griji si vei zambi fara retineri. Presiunea masticatorie aplicata pe coroana dentara de deasupra implantului este transmisa osului mentinandu-l sanatos deci implantul tau are mari sanse sa dureze toata viata.

- Nu trebuie sa sacrifici dinti sanatosi.

Etape de tratament:

1. Consultatia de specialitate in cadrul careia se evaluaza starea de sanatate a pacientului, rezultatele analizelor cerute de medic, radiografia panoramica sau tomografia pacientului, in functie de complexitatea cazului, pentru a determina conditia osului, vital in pozitionarea implanturilor si stabilirea planul de tratament. Daca osul este inexistent sau defragmentat inainte de a pune implantul se adauga os , natural sau sintetic. Dupa aceasta procedura se poate pozitiona implantul imediat sau dupa o perioada de vindecare de aproximativ 4 luni, de la caz la caz.

2. Implantul se plaseaza in os in cadrul unei interventii chirurgicale minim invaziva . Pe implant se monteaza surubul acestuia dupa care se sutureaza si se asteapta perioada de osificare de cel putin 4 luni.

3. La 4 luni de la interventie, se repeta radiografia pentru a evalua situatia implantului. Daca procesul de osificare s-a incheiat se trece la protezarea implantului. Protezarea presupune montarea bontului protetic , amprentarea si cel putin 2 probe ale lucrarii.

Nu conteaza doar calitatea implantului, cat si cine efectueaza interventia. Prof Dr Giuseppe Scandale, directorul clinicii, a absolvit Medicina si Chirurgie la Universitatea din Chieti in 1978, iar in 1988 s-a specializat la Roma in implantologie, avand 10 ani experienta in chirurgie generala si 33 in implantologie si biomateriale. A participat ca purtator de cuvant, tutor si cercetator la nenumarate congrese sau cursuri si demonstratii stiintifice organizate de asociatiile de stomatologi europene si producatori de implanturi.

Clinica CISO isi propune sa aduca implantul dentar mai aproape de pacienti ca solutie pentru marea majoritate a variantelor de protezare. Spuneti STOP solutiilor traditionale ce prevad sacrificarea dintilor sanatosi pentru efectuarea puntilor dentare sau pentru fixarea protezelor mobile. Protezele pe implanturi sunt rezistente, iar rezultatul este atat estetic, cat si functional si este asemanator cu cel al dintilor naturali.

Instructiuni utilizare voucher Instructiuni utilizare voucher

Daca ai ales plata direct la partener, vei gasi cuponul neachitat in contul tau de utilizator, pe care trebuie sa il achiti la partener pentru a beneficia de oferta.

Pentru orice alta modalitate de plata aleasa, vei gasi voucherul in contul tau de utilizator, imediat dupa ce s-a confirmat plata din partea ta.

Un utilizator poate cumpara oricate vouchere doreste, insa poate folosi doar unul in nume personal. Restul le poate oferi cadou.

Pentru programari si informatii suplimentare, suna la 021 410 11 80 sau 0721 208 884 sau trimite un e-mail la contact@cisodental.ro.

Program:

Luni-Vineri  9:00-20:00

Sambata: 9:00-15:00

Pastreaza bine codul unic al voucherului. Acesta poate fi folosit o singura data si pierderea lui inseamna ca altcineva poate sa-l foloseasca pentru a obtine oferta.