Abonează-te la singura platforma de oferte cu plata direct la partener!

Subscribe now !

Aparat dentar aproape invizibil pentru un zambet impecabil! Aparat dentar (ortodontic) safir pentru o arcada, doar 600 Euro in loc de 1200 Euro. Numai la Bucharest Dental Clinic!

Aparat dentar aproape invizibil pentru un zambet impecabil! Aparat dentar (ortodontic) safir pentru o arcada, doar 600 Euro in loc de 1200 Euro. Numai la Bucharest Dental Clinic!
2659 lei
Ai o reducere de 50 %
Oferta incheiata

 

Pret real: 5318 lei

Economisesti: 2,659 lei

Valabilitate voucher: 07.02.2014

Oferta este finalizata!
4 comenzi

Detalii ofertaDetalii oferta

Bucharest Dental Clinic

Zambetul este unul dintre cele mai frumoase „accesorii” cu care am fost inzestrati. Daca al tau are mici imperfectiuni pe care ai dorit sa le corectezi de-a lungul timpului, dar ai considerat ca aparatul dentar ar fi mult prea evident, Bucharest Dental Clinic are solutia perfecta pentru tine!

Oferta este valabila pentru montare aparat dentar ortodontic fix metalic/safir pentru o arcada.

Oferta implica aplicarea aparat pe dinti prin cimentare.

Tariful include pretul aparatului dentar.

Plata  se face in 2 rate egale, la distanta de o luna. Prima rata se achita la montarea aparatului, iar a doua rata dupa o luna, cand pacientul vine pentru consult si activare aparat.

Aparatul dentar Safir este o modalitate moderna si eficienta de a corecta imperfectiunile danturii. Este aproape invizibil, datorita cristalelor de safir. Este usor de purtat, nu se coloreaza si nu permite sedimentarea de alimente si calcar.

Este ideal pentru persoanele care isi doresc un aparat discret, care sa nu atraga privirea persoanelor din jur. Aparatul asigura un aspect impecabil, astfel ca este potrivit pentru persoanele foarte atente la aspectul lor.

Beneficii ale aparatului dentar Safir:

- Solutia ideala pentru corectarea danturii, prin aplicarea de presiune asupra dintilor;

- Dintii nu vor mai avea spatii intre ei si se vor indrepta frumos;

- Previne caderea dintilor strambi, care nu au avut loc pe arcada;

- Previne durerile de dinti atunci cand mananci.

Instructiuni utilizare voucher Instructiuni utilizare voucher

Daca ai ales plata direct la partener, vei gasi cuponul neachitat in contul tau de utilizator, pe care trebuie sa il achiti la partener pentru a beneficia de oferta.

Pentru orice alta modalitate de plata aleasa, vei gasi voucherul in contul tau de utilizator, imediat dupa ce s-a confirmat plata din partea ta.

Un utilizator poate cumpara oricate vouchere doreste, insa poate folosi doar unul in nume personal. Restul le poate oferi cadou.

Pentru informatii sau programari contacteaza partenerul la numarul de telefon 031 434 35 94.

Program:

Luni-Vineri 09:00 - 23:00

Pastreaza bine codul unic al voucherului. Acesta poate fi folosit o singura data si pierderea lui inseamna ca altcineva poate sa-l foloseasca pentru a obtine oferta.